Frakt & Retur

Lynraskt

Normalt vil alle ordre pakkes og sendes senest neste virkedag. Alle varer sendes fra vårt lager i Kristiansand.

Rimelig

Ordre som kan sendes som postpakke med Bring har en fastpris på 99,- for levering til hentested (postkontor/post i butikk). For levering hjem på døren er prisen 199,-.

Dersom ordren overstiger maks mål eller vekt til å sendes som postpakke, leveres den hjem til deg med Bring på dagtid (hverdager mellom 8-16). Prisen varierer ut fra hvor i landet du bor, samt den totale vekten/volumet. Du ser enkelt din fraktpris i handlekurven ved å oppgi postnummer.

Svalbard
Vi leverer ikke varer til Svalbard.

Uavhentede sendinger
For sendinger som ikke blir hentet/mottatt av mottaker, selv om mottaker har fått varsel om henting, vil mottaker bli belastet med et gebyr for retur tilsvarende satsene i avsnitt om retur nedenfor.

Enkelt

Dersom varen ikke svarer til forventningen, eller det mot formodning skulle være noe feil med den, ber vi deg ta kontakt med oss. Vi ordner en fiks ferdig retur-etikett til deg.

Etter norsk lov har du 14 dager på deg til å angre et kjøp uten å oppgi noen grunn.

Gunstig

Kjøper er i utgangspunktet ansvarlig for å dekke hele kostnaden ved retur av varer. For å gjøre det enkelt og gunstig for deg, vil du ved bruk av våre retur-etiketter kun betale 99,- for postpakker. På større eller tyngre sendinger benyttes samme pris som den du betalte for opprinnelig levering.

Dersom det er feil ved leveringen eller varen, vil det selvsagt ikke påløpe noen kostnader ved retur.