Om Hartman

Med mer enn 50 års erfaring vet vi bedre enn noen andre hvordan man lager utemøbler. Utemøbler som tåler juling og som gjør tiden utendørs bedre. For deg og alle du inviterer!

Vi kombinerer komfort, design og kvalitet i hvert produkt vi produserer. Produkter som passer inn i ethvert uterom, enten du har en stor eller liten hage.

Vi har tradisjonelt vært en ekte spesialist på hagemøbler i plast, og vi er fortsatt i stand til å opprettholde denne posisjonen. Vi produserer vår komplette plastsamling lokalt på vår egen fabrikk i Losser, Nederland – og det er vi stolte av!

Vi tilbyr også et bredt utvalg av hagemøbler laget av andre materialer som tre, kunstrotting, aluminium, tau og allværstekstil – men også hageputer og parasoller. Takket være vårt komplette sortiment vil du alltid finne et produkt som passer deg. Hartmans hovedkontor ligger i Enschede, Nederland, men våre hagemøbler er representert over hele verden i mer enn 40 land. I Skandinavia er Hartman representert ved Hartman Nordic som har hovedkontor og lager i Kristiansand.

Vår
HISTORIE

2022

2022

I tillegg til å produsere plaststoler i Hartman-fabrikken, gjøres det også plass til produksjon av et nytt loungesett-konsept i plast. Et loungesett i plast som kan settes sammen etter dine ønsker.

2019

2019

Tilbake til røttene! 2019 er året for åpningen av vår egen plastfabrikk i Losser, Nederland. En virkelig milepæl. Med vår egen lokale produksjonskapasitet er vi i stand til å svare fleksibelt på forbrukernes etterspørsel!

2016

2016

Hartman lanserer en ny stol i plast kalt Sophie. Plastbøttesetet som i motsetning til sine konkurrenter har fokus på sittekomfort. Dette er det første produktet Hartman igjen produserer i Nederland.

1997

1997

På slutten av 1990-tallet startet en periode med innovasjon. Teak ble en direkte trend som tok markedet med storm. Hartman reagerte på denne trenden og utemøbler i teak ble lagt til samlingen. Ikke mye senere kom også aluminium og kunstrotting som populære materialer. Populariteten til plast falt.

1992

1992

Hartman har siden blitt en av de ledende produsentene av utemøbler, både nasjonalt og internasjonalt. Merkevarebevisstheten fortsatte å vokse, og til og med den nasjonale TV-værmannen Erwin Kroll understreket denne fortroligheten, og beskrev en vakker sommerdag med: «Det er Hartman-vær igjen».

1983

1983

Bemico-selskapet introduserer Hartman-merket. Plaststolene ble markedsført fra 1983 under Hartman-navnet. Det ble en ubegrenset suksess.

1982

1982

Etter starten og den store veksten av utemøbler i stål, begynte Frans Hartman å fokusere på de aller nyeste plastsprøyteteknikkene. Selskapet vokste sterkt og tidlig på 1980-tallet ble det produsert store mengder ekstremt holdbare plastmøbler.

1968

1968

Det blir mer og mer vanlig å innrede uterommet. Frans Hartman merket seg denne trenden og var sammen med sin kone en av de første som begynte å produsere utemøbler i stål. Bemico-selskapet blir grunnlagt og oppkalt etter barna Bertrand og Miranda.

Våre
merkevareverdier

22719758 22718758 24050713 S 1

01
Komfort

Sittekomfort stimulerer sansene. Derfor passer Hartman utemøbler som hånd i hanske. De ergonomiske passformene og bruken av de nyeste innovative teknikkene sikrer sammen at Hartman utemøbler gir optimal komfort og er enkle å vedlikeholde.

53611003 72844003 S 12

02
Design

Hvert år prøver designteamet vårt å overraske deg med bruk av de nyeste teknikkene, trendene og mest komfortable hagemøbler. Dette resulterer i vakre og eksklusive design innenfor hver kolleksjon.

23704755 S 1

03
Kvalitet

Takket være 50 års erfaring har vi kunnskapen til å lage hagemøbler av høy kvalitet. Denne kvaliteten er vår høyeste prioritet og vi garanterer dette gjennom vårt eget testsenter. Hvert produkt er nøye testet for styrke, værbestandighet og fargebestandighet. Testsenteret bruker de samme strenge standardene som TNO og TUV Nederland. Det som er vakkert, må forbli vakkert!

Signaturprodukter

Hartman er komfort, design og kvalitet. Dette gjenspeiles i alle våre produkter. Her er noen av våre viktigste bidrag til vår identitet.

Ibiza – 2022

For å forankre vår europeiske produksjon ytterligere, så Ibiza dagens lys i 2022. Ibiza er et modulært lounge-konsept, produsert av den samme 100% resirkulerbare plasten som Sophie, ved samme fabrikk. Serien består av stoler, sofa og bord som kan kombineres til ulike oppsett. Putene er også sydd i Europa.

Mer om Ibiza

23713835 S 5

Sophie – 2016

Vår etter hvert ikoniske plaststol Sophie ble introdusert i 2016. Den gang var den tilgjengelig i 2 farger og med 2 ulike beinsett. Siden har vi introdusert nye farger hvert år, sammen med nye varianter av bøtteformen og beinsett av ulike materialer. Det finnes en Sophie for alle!

Sophie produseres ved vår egen fabrikk i Losser, Nederland. Produksjonen drives av 100% vindkraft. 

Til nå er det produsert over en kvart million Sophie-stoler. Det blir mange hagefester, konfirmasjoner og hyggelige kvelder!

Mer om Sophie

sophie spotlight

Da Vinci – 1999

Den uslitelige posisjonsstolen med høyt fokus på ergonomi. Da Vinci er formet etter kroppens egne konturer – her sitter alle godt. Kvaliteten er upåklagelig, noe vi kan gå god for da det fremdeles finnes stoler fra introduksjonsåret som er i bruk, nesten 25 år senere.

Les mer om Da Vinci her

da vinci