Vedlikehold av hagemøbler i plast

Våre plastmøbler er motstandsdyktige mot ulike værpåvirkninger, slikt at de kan stå ute hele året uten bekymringer. For å holde plastmøblene i topp stand anbefaler vi å rengjøre dem minst én gang i året. Rengjør med en fuktig klut og nøytralt vaskemiddel, Hartman Resin Cleaner anbefales. Skyll deretter møblene med rikelig vann.
 
NB!
Ikke bruk en hard børste, høytrykkspyler eller slipende rengjøringsmidler. Vær alltid forsiktig med flammer, olje og fett eller varme gjenstander med ditt Hartman-produkt da dette kan føre til permanent skade.

Hvorfor skal du aldri dekke til hagemøbler?
Kondens kan oppstå ved å dekke til et hagemøbel. Møblene kan ikke lenger ”puste” og dette kan forårsake flekker, trykk eller rust på møblene. Alle våre møbler kan stå ute i vær og vind og holdes best i topp stand ved å vedlikeholde dem på riktig måte.

Materialet plast

Vi er stolte av vårt plastsortiment. Vi produserer plastmøblene i vår egen fabrikk i Nederland og det er også dette Hartman er kjent for som merkevare; produksjon av høykvalitets plastmøbler. Vi ser fortsatt de gamle Hartman-klappstolene i plast med på mangt et flyttelass. Det er ikke uten grunn. Det er ekstremt sterke produkter som ser moderne ut. Takket være de spesielle støpeteknikkene sitter alle godt i disse stolene og de kan skinne i mange hager. Plast har enda flere unike egenskaper:

  • Alle våre plastmøbler er produsert i Nederland (ved Hartmans egen fabrikk)
  • 5 års garanti på Sophie og Ibiza-serien
  • Materiale med lite vedlikehold
  • 100% resirkulerbar
  • Kan stå ute i all slags vær

Vi produserer plasten i vår egen fabrikk i Nederland

Ulike hagemøbelserier i plast
 
Utvalget av plastmøbler har nå utvidet seg betraktelig. Vi har ikke bare plaststoler, men også et loungesett-konsept i plast. Nedenfor forteller vi deg noe om de forskjellige seriene våre.
 
Sophie stoler
Sophie stoler har blitt markedsført med kun ett mål: fantastisk sittekomfort for alle. Vi garanterer en spesiell sittekomfort ved å bruke vår egen unike form. Denne formen skaper en kurve i ryggen som gir maksimal støtte, men skaper også en skrånende seteoverflate som garanterer ekstra komfort.
 
Ibiza loungesett-konsept
Unikt og tilgjengelig i mange varianter. Ibiza loungesett er laget av plast og har et moderne utseende. Det fine med dette konseptet er at Ibiza passer i mange hager. Velger du et balkongsett eller en sjenerøs XL hjørnesofa? Ibiza er tilgjengelig i mange varianter fordi konseptet er modulært.

Plast hjemme hos deg?