Vedlikehold av hagemøbler med Sunbrella-tekstil

Våre møbler med Sunbrella-tekstil er motstandsdyktige mot ulike værpåvirkninger, så møblene kan stå ute hele sesongen uten bekymringer. For å holde møblene dine i topp stand, anbefaler vi å rengjøre dem minst en gang i året. Du kan rengjøre møblene med en myk børste og Hartman Fabric Cleaner, og deretter skylle med rikelig rent vann. La møblene lufttørke. For å beholde de gode vannavvisende egenskapene etterbehandles møblene med Hartman Fabric Protector.
 
NB!
Ikke bruk en hard børste, høytrykkspyler eller slipende rengjøringsmidler. Vær alltid forsiktig med flammer, olje og fett eller varme gjenstander med ditt Hartman-produkt da dette kan føre til permanent skade.
 
For enkelt daglig vedlikehold av møbler med Sunbrella-tekstil:
1. Børst av løst smuss.
2. Spray på en rengjøringsløsning av vann og mild såpe (f.eks. Hartman Fabric Cleaner).
3. Bruk en myk børste til å rengjøre.
4. La rengjøringsløsningen trekke inn i stoffet.
5. Skyll grundig til alle såperester er fjernet.
6. Lufttørk
 
 
Hvorfor skal du aldri dekke til hagemøbler?
Kondens kan oppstå ved å dekke til et hagemøbel. Møblene kan ikke lenger ”puste” og dette kan forårsake flekker, trykk eller rust på møblene. Et møbeltrekk vil også kunne skape friksjon som fører til slitasje og i verste fall hull i tekstilet. Alle våre møbler kan stå ute i vær og vind og holdes best i topp stand ved å vedlikeholde dem på riktig måte.

Materialet Sunbrella-tekstil

Du har kanskje hørt om Sunbrella-tekstil. Men hva er det egentlig? Det er et tekstil som gjør hagemøbler så flotte at de nesten ser ut som innemøbler, men som kan stå ute i all slags vær. Hele sesongen! Våre hagemøbler med Sunbrella-tekstil er basert på en aluminiumsramme. Rammen er dekket med et hurtigtørkende skum og avsluttet med et ekstremt sterkt Sunbrella-tekstil. Disse møblene er spesielt utviklet for å tilby deg maksimal komfort, kvalitet og design. Nedenfor kan du se alle fordelene med disse møblene.

  • Motstandsdyktige mot falming 
  • 5 års garanti 
  • Vann- og smussavvisende
  • Kan stå ute i vær og vind
  • Enkle å rengjøre

Selv rødvinsflekker fjernes enkelt med litt vann

Ulike produkter med Sunbrella-tekstil
 
Bekvemmelighet er noe mange søker og den store fordelen er at du med møbler med Sunbrella-tekstil kan ha disse stående ute hele sesongen. På grunn av populariteten til denne typen materialer har vi nå mange produkter i vårt sortiment som benytter tekstilet Sunbrella.
 
Sjenerøse loungesett
De ser luksuriøse ut og er også veldig behagelige å sitte eller ligge i. Noen eksempler er Lucas sofagruppe og Dion hjørnesofa. De er rause og trenger ikke å lagres bort. 
 
Komfortable solsenger
Oppbevaringsplass er et problem for mange mennesker. En ekstra grunn til å velge en solseng med Sunbrella-tekstil. Eva solseng er en favoritt.
 
Fotskamler og puter 
Hva med tilbehøret? Vi har til og med puter og matchende puffer som du kan bruke til å style uteplassen din. Selv under en regnskur kan du nyte en vakkert terrasse. 

Møbler med Sunbrella-tekstil for hagen din

Ikke på lager