SEAQUAL® putekolleksjon

Visste du at mer enn 165 millioner tonn plast over hele verden forurenser havene våre? Derfor samarbeider Hartman med SEAQUAL INITIATIVE. Denne organisasjonen er forpliktet til å rydde opp i havene og gi nytt liv til plasten som samles opp.

Ikke plastic fantastic!

Middelhavet er et enormt matfat, som hver dag fylles opp av fiskere – alle på jakt etter den beste fangsten. Dessverre er dette området så forurenset, at det også fanges mye plast mellom den vanlige fiskefangsten. Denne plasten samles inn av fiskerne og resirkuleres til blant annet tråd. Denne tråden veves til tekstilet som vi bruker i vår SEAQUAL®-kolleksjon av puter. Dette er vårt lille bidrag i jobben med å rense verdens hav for søppel. For oss er dette en del av våre bærekraftsambisjoner: å komme et steg nærmere naturen hver dag.

15044219 15044220 15044223 S 1

En litt mer bærekraftig putekolleksjon

Putene er laget i samarbeid med SEAQUAL®. De ulike designene er inspirert av floraen i undervannsverdenen, og viser at et bærekraftig valg også kan være stilig. Basert på en myk beige bakgrunn, leker denne kolleksjonen også med en palett av ulike trykk og farger.

Se alle putene i SEAQUAL®-kolleksjonen

-50%
Opprinnelig pris var: 699,-.Nåværende pris er: 349,-.
-50%
Opprinnelig pris var: 699,-.Nåværende pris er: 349,-.

Få inspirasjon fra @tryfenah

Mer om SEAQUAL®

På verdensbasis er det et økende antall havoppryddinger for å fjerne søppel fra våre hav, strender, elver og elvemunninger. Disse oppryddingene kan variere fra små grupper av lokale frivillige til store internasjonale programmer.

Fordi resirkulering av blandet avfall er dyrt, har mye av dette avfallet historisk sett blitt deponert eller forbrent. SEAQUAL® er fast bestemt på å gi dette materialet et nytt liv. Her leter vi ikke etter materialer å resirkulere, men denne organisasjonen resirkulerer materialene den finner. Les mer om SEAQUAL® her.