full 65349098 S 5

Sommerens hagemøbeltrender

Med utendørssesongen 2024 like rundt hjørnet, er det på tide å forberede seg på varme solskinnsdager og lange, avslappende sommerkvelder. Opplev gleden av å gjøre ditt uterom til et fristed hvor du kan lade batteriene og tilbringe tid med dine kjære. Med vårt utvalg av moderne, men tidløse kvalitetsmøbler kan du gjøre en investering som du og dine vil ha glede av sesong etter sesong. La din personlige stil skinne gjennom ved å velge i vårt rike utvalg av puter, parasoller og tilbehør. Nedenfor har vi oppsummert de mest aktuelle hagemøbeltrendene – la deg inspirere til å skape ditt eget utendørsparadis!

Innemøbler ute

Drømmen om “lounge-følelsen” har blitt sentral i utformingen av uterommet, og utemøbler som ser ut som innemøbler har derfor blitt en ledende trend. Det handler om å skape et uterom som ikke bare er komfortabelt og stilfullt, men som også utstråler den samme luksuriøse følelsen som interiøret innendørs. Våre All Weather-møbler er et perfekt eksempel på møbler som visker ut overgangen mellom inne og ute. Møblene er svært komfortable loungemøbler som kombinerer elegant design og slitesterke materialer. Sunbrella-tekstilet er UV-bestandig, smussavvisende og enkelt å rengjøre. I tillegg har putene hurtigtørkende skum som gjør at du kan la dem stå ute hele sesongen uten å bekymre deg.

Se alle All Weather-møbler

Robuste plastmøbler

Plast var lenge et «fy-ord», men i nyere tid har man fått øynene opp for de mange fordelene ved det robuste materialet. Disse drar vi nytte av i våre plastmøbler av 100% resirkulerbar plast som produseres ved våre egne fabrikker i Nederland. Møblene er svært solide, tåler varierte værforhold, krever minimalt vedlikehold og er enkle å rengjøre – egenskaper som også gjør dem svært holdbare!

Vår bestselgende stol, Sophie, har ergonomisk sete i plast. Med sin svært høye sittekomfort er den en populær spisestol som kan stå ute hele sesongen. Sophie kommer i mange ulike farger og med varierende understell. Velg ensfarget og stilrent, eller eksperimenter med farger og materialer for et litt mer vågalt uttrykk.

Også modulserien vår Ibiza er laget av 100% resirkulerbar plast ved vår egen fabrikk i Nederland. Serien har et moderne, men likevel tidløst og solid design. Den består av sittegrupper i ulike størrelser og sammensetninger – og kan tilpasses både små og store uterom. De komfortable putene har olefin-trekk som tørker raskt.

Se alle plastmøbler

Enkelt vedlikehold

I dagens samfunn, hvor tid er en knapp ressurs, merker vi en økende tendens blant forbrukere til å foretrekke møbler laget av letthåndterlige materialer. Den moderne forbrukeren verdsetter utemøbler som krever minimalt vedlikehold og som enkelt kan holdes i god stand over tid. Materialer som plast og Sunbrella-tekstil er spesielt populære på grunn av deres holdbarhet og enkle vedlikehold. Med materialer som krever lite og tåler mye er det mulig å nyte utendørslivet uten bekymringer.

Praktiske funksjoner

Vi merker en økende tendens til at forbrukeren verdsetter møbler med praktiske funksjoner som utvider møbelets bruksområde og gir økt fleksibilitet. Dette skyldes delvis det faktum at mange har begrenset uterom, og derfor opplever stor fordel av møbler som kan tilpasses ut fra behov og situasjon. For eksempel ser vi økende etterspørsel etter bord som kan utvides slik at det er mulig å invitere mange gjester uten å oppta hele uteområdet permanent, og sammenleggbare møbler og stablestoler tar liten plass når de ikke er i bruk. Teakmøbler som kan slås sammen er enkle å lagre og har blitt nordmenns favoritt på hytta!

Bærekraft

Stadig flere ser verdien av et bærekraftig forbruk Denne tendensen gjenspeiles i at mange velger å investere litt ekstra i kvalitetsmøbler. Hos Hartman har vi alltid satt kvalitet i høysetet og velger holdbare materialer og robuste design for at du og dine nærmeste skal kunne ha glede av møblene våre gjennom mange sesonger. Som en del av vårt engasjement for bærekraft, har vi også lansert en egen putekolleksjon i samarbeid med SEQUAL INITIATIV som arbeider for å bekjempe plastforurensning i havet. Tekstilet i denne kolleksjonen er laget av resirkulert havavfall og designet er inspirert av floraen i undervannsverden.

Oppdag vår SEQUAL-kolleksjon

Klassisk og tidløs teak

Utemøbler i teak er tidløse klassikere som vi ser går igjen år etter år. Det naturlige treverket tilfører varme til uterommet og gir et lunt og naturlig uttrykk. Teak er ikke bare tidløst, men også et svært solid og holdbart materiale som du kan ha glede av i lang tid. Teak-møbler gjør seg godt både i hagen, på terrassen eller på brygga ved sjøbua. En fordel med mange teak-møbler er at de er sammenleggbare eller stabelbare, og dermed enkle å lagre over vinteren og når de ikke er i bruk. Ubehandlet vil teak utvikle en naturlig sølvgrå patina over tid, men noen foretrekker å olje møblene for å beholde den gyldne fargen. Teakmøblene våre er laget av sertifisert teak fra godkjente plantasjer. Vi tilbyr også et stort utvalg puter som passer til teak-møbler. Velg mellom ensfargede klassikere som beige og grå, eller sprit opp med sprekere farger og mønstre.

Se alle teakmøbler